Sport

Volg de kwartfinale van Oranje op het WK voetbal bij NPO Radio 1

foto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de kwartfinale van Oranje op het WK voetbal bij NPO Radio 1

De Oranje Leeuwinnen doen in Australië en Nieuw-Zeeland tot en met zondag 20 augustus een gooi naar het wereldkampioenschap voetbal. Alle wedstrijden van Nederland volg je live bij NPO Radio 1.

De drie wedstrijden in de poulefase hoor je volledig in extra uitzendingen van NOS Langs de Lijn. Dat geldt ook voor het vervolg van Oranje in de knock-outfase. De wedstrijden worden omkaderd door een voor- en nabeschouwing.

NOS Met het Oog op Morgen

NOS Met het Oog op Morgen bespreekt iedere dag de positie van vrouwen in de landen die meedoen aan het WK voetbal. Zijn vrouwen daar de spelmaker of staan ze ergens in de achterhoede? Onder andere Japan, Costa Rica, Nigeria en Jamaica worden uitgelicht. Met een deskundige kijkt het programma naar het vrouwenvoetbal ten opzichte van het mannenvoetbal in die landen en de maatschappelijke plek die vrouwen daar innemen.

NOS Voetbalpodcast

De NOS Voetbalpodcast gaat deze zomer door! Vanuit Australië en Nieuw-Zeeland presenteert Rivkah op 't Veld op de dag voor speeldagen van Oranje en op de speeldagen zelf een aflevering. Dat gebeurt in wisselende samenstellingen met onder anderen Frank Wielaard, Eline de Zeeuw en Susanne Morren.

WK voetbal in Australië en Nieuw-Zeeland

Tot en met zondag 20 augustus is het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Alle wedstrijden van Oranje volg je rechtstreeks bij NPO Radio 1 in extra uitzendingen van NOS Langs de Lijn.

  • Vrijdag 11 augustus, 03.00 uur: Spanje - Nederland
Ster advertentie
Ster advertentie