Podcast

NOS Voetbalpodcast

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Voetbalpodcast

De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Philip Kooke, Frank Wielaard en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek.

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Frank Wielaard en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek. 

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.

In de laatste aflevering van 2023 praat presentator Jeroen Stekelenburg over de afgelopen voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jero ...

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Stekelenburg en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.