Sport

Bureau Sport: 'Hopelijk rijdt Max zondag Hamilton van de baan'

BNNVARA
foto: Bureau Sport Radiofoto: Bureau Sport Radio
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Hopelijk rijdt Max zondag Hamilton van de baan'

Bij afwezigheid van Erik Dijkstra nemen Frank Evenblij en Wouter Bouwman voor Bureau Sport het sportnieuws van deze week door.

'Allez opi-omi!'-vrouw

De vrouw die afgelopen jaar een massale valpartij veroorzaakte in de Tour de France heeft een boete gekregen van 1200 euro. Frank: "Dan komt ze er nog goed van af. Die vrouw had drie maanden de gevangenis in gemoeten. Het is ook zielig voor die vrouw, maar doe gewoon niet zo dom."

De mannen blikken ook vooruit op het grootste sportevenement van komend weekend: het olympisch kwalificatietoernooi curling. "Je weet het niet, hè. Gaan ze het redden, of niet?”, zegt Frank cynisch. Wouter denkt dat curling wel voor hem is weggelegd. "Ik stofzuig altijd thuis", grapt hij.

Hamilton van de baan

Tot slot bespreken Frank en Wouter uiteraard de spannende ontknoping van de Formule 1 komende zondag: wordt Max of Lewis wereldkampioen? "Max is een goede coureur, maar hij is niet per se de meeste sympathieke sportman die Nederland ooit gekend heeft", zegt Wouter, die denkt dat de jury aan de kant van Hamilton staat. "Dan hoop ik dat Max Hamilton van de baan rijdt", zegt Frank.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie