Sport
BNNVARA

Bureau Sport: ‘Misschien is Max Verstappen wagenziek’

foto: Bureau Sport Radiofoto: Bureau Sport Radio
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: ‘Misschien is Max Verstappen wagenziek’

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen zoals elke vrijdag voor Bureau Sport weer het sportnieuws van deze week door.

Video niet beschikbaar

Ajax is met vier zeges nu al door. De mannen blikken terug op de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund, maar het meest genoten hebben zij van de goal van Tadić. “Ik houd er wel van dat je alles geeft om een doelpunt te maken”, zegt Erik. Hij heeft wel een puntje van kritiek: “Tadić deed het geweldig, maar hij had het na afloop wel heel veel over zijn eigen lul die met de paal in aanraking kwam.”

Feyenoord won gisteren met 2-1 van Union Berlin. “Het gaat gewoon hartstikke goed met Feyenoord”, zegt Frank. Gaan zij het Ajax nog moeilijk kunnen maken voor de landstitel? “Nee, daar winnen ze veel te moeilijk alle wedstrijden voor. Dan zie ik nog eerder PSV dichtbij komen”, voorspelt Erik.

Dit weekend staat het EK veldrijden op de VAM-berg op het programma, maar zonder Vos en Van der Poel. Erik: “Je moet wel oppassen dat als ze een keertje niet meedoen gelijk zegt: ‘nu stelt het niks meer voor.’” Max Verstappen komt ook weer in actie. Kan hij zondag de GP van Mexico winnen? Erik denkt van wel. “Het is een goed circuit voor Max”, besluit hij.

Ster advertentie
Ster advertentie