Sport
BNNVARA

Bureau Sport: ‘Zorgen om handbalsters, misschien is het over’

foto: Bureau Sport Radiofoto: Bureau Sport Radio
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: ‘Zorgen om handbalsters, misschien is het over’

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen zoals elke vrijdag voor Bureau Sport weer het sportnieuws van deze week door.

Video niet beschikbaar

Frank is terug van een goed betaalde snabbel, maar is diepbedroefd. Hij is groot fan van onze handbaldames, maar ondanks zijn support gaat het erg slecht. “Ze verliezen zó dik van Noorwegen, misschien is het over”, zegt Frank. Is dit het einde van onze beste handbalgeneratie? “Ze zitten er nog in, maar ze worden ouder, worden ingehaald, alles wordt beter. Het is zorgelijk”, aldus Frank.

Met de Nederlandse schaatsers gaat het momenteel ook niet erg goed. “Het is gewoon matig op dit moment”, zegt Erik. Sven Kramer rijdt tegenwoordig marathons, naar eigen zeggen om ‘wedstrijdhardheid’ op te doen. “Hij moet harder worden? Dan kan hij beter een dagje met jou op pad gaan. Daar wordt hij harder van. En onaardiger”, sneert Frank naar Erik.

De mannen blikken ook vooruit op dé Eredivisie-wedstrijd van dit weekend: Twente-Feyenoord. “Twente doet het écht hartstikke goed!”, zegt Erik. Tot slot onthult Erik een nieuwtje over Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs is gevraagd om binnenkort bij Go Ahead Eagles in de rust Franse chansons te draaien. Frank ziet dat niet zitten. “Doe dat lekker thuis of bij Rob Kemps thuis”, besluit hij.

Ster advertentie
Ster advertentie