Naar homepage
Podcast

Podcast De Dag: Wat we nu weten over het coronavirus

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Wat we nu weten over het coronavirus

We weten nu veel meer over het coronavirus dan aan het begin van de uitbraak, maar er zijn ook nog veel vragen. In podcast De Dag een overzicht van wat wetenschappelijke studie en voortschrijdend inzicht ons in vijf maanden hebben gebracht.

{podcast audio="127526" caption="#591 - Wat we nu weten over het coronavirus (deel 1)" }

NOS-gezondheidszorgredacteur Rinke van den Brink zet in een tweeluik op een rij wat de wetenschap inmiddels heeft ontdekt over het virus, dat wereldwijd samenlevingen tot stilstand heeft gebracht.

In het eerste deel van het tweeluik gaat het over het virus zelf, waar het vandaan komt en hoe het zich verspreidt via mensen, dieren, kinderen, door de lucht, en via oppervlakken.

Morgen hoor je alles over wat er bekend is over de ziekte die je door het virus krijgt, de inzichten op het gebied van behandeling en de vorderingen die er gemaakt worden bij de ontwikkelingen van een vaccin.

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, Spotify, iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie