Opinie & Commentaar
BNNVARA

Politieke Kerstvideo's, Elfie Tromp raadt die paar minuten plezier aan

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Politieke Kerstvideo's, Elfie Tromp raadt die paar minuten plezier aan

Tijdens de kerstdagen blikken we vaak terug, de beste films, de beste recepten, maar voor Elfie Tromp is er maar één lijstje, de politieke kerstvideo's. In De Nieuws BV bespreekt ze de kerstvideo van de PVV en de VVD.

Zo bracht Geert Wilders een bezoekje aan de Noordpool om een kerstboom op te halen. Elfie: ''Feit en fictie, fictie en feit, daar speelt Geert wel vaker mee, want er groeien helemaal geen dennenbomen op de Noordpool. Zonder wanten, muts of jas, keurig in pak met een dennenboompje op zijn rug. Waar voor andere families de kerstboom versieren een moment van gezellige verbroedering is, lijkt het hier helemaal in lijn van de partij; Het is Geert en Geert alleen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De VVD koos ervoor om kerstpakketten rond te brengen bij de doeners van Nederland. ''Rutte doet zijn beste imitatie van Gaston van de Postcode Loterij als hij de pakketten rondbrengt. Licht hysterisch jubelt hij het uit voor de geopende deuren van die hardwerkende Nederlanders. Ze wonen vrijwel allemaal achter zware, houten deuren. Goed in het lak gezet, met ruitjes en randen. De boodschap is duidelijk; deze doeners wonen niet in een achterstandswijk'', vertelt Elfie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Druktemaker Elfie Tromp - Politieke Kerstvideo's

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie