Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Het is tijd om massaal tegen deze CDA-minister op te staan'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Het is tijd om massaal tegen deze CDA-minister op te staan'

"Stop met het in brand steken van 5G masten", zegt Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV. "Ga met je lucifers naar het ministerie van Hugo de Jonge en stook het vuur daar op totdat het hem te heet onder de voeten wordt."

Video niet beschikbaar

Gisteren werden in Almere masten aangestoken, eerder gebeurde dit ook op andere plekken in het land. Van Roosmalen: "Ik wil dit soort acties hier niet goed praten, maar als je echt denkt dat wij allemaal in gevaar zijn, begrijp ik dat je zoiets doet. Maar ik zeg er wel bij: prettig voelt het niet om met je hoofd tegen een muur aan te lopen. Zelf weet ik inmiddels ook hoe dat voelt."

'Ik ben maar een ervaringsdeskundige'

Van Roosmalen: "Hoe vaak, en door hoe veel mensen, moet er geroepen worden dat het besluit om alles op slot te gooien een verkeerde beslissing was? Die onmondige mensen in de armen van zorgmanagers drijft, die vaak niet op hun taak zijn berekend? Hoe lang duurt het voor de verantwoordelijke Minister, Hugo de Jonge tot actie overgaat?"

"Ik ben maar een ervaringsdeskundige," zegt Van Roosmalen, "een gelegenheidsactievoerder, maar het is wel tijd om massaal tegen deze CDA-minister op te staan. Ik geef deze lans graag door aan andere ervaringsdeskundigen. Deel je ellende, overstelp hem met uw ellende."

"Stop met het in brand steken van 5G-masten, ga met je lucifers naar het ministerie van Hugo de Jonge en stook het vuur daar op totdat het hem te heet onder de voeten wordt."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Het is tijd om massaal op te staan

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie