Opinie & Commentaar
BNNVARA

Erben en Patrick: Ruzie tussen Wüst en De Jong

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben en Patrick: Ruzie tussen Wüst en De Jong

Patrick zag een artikel in het Algemeen Dagblad waarin wordt gezegd dat Wüst en De Jong niet echt lekker samenwerken. Ze spreken nauwelijks en het is bijna ruzie tussen de twee. Patrick wil weten hoe dat nu zit bij het schaatsen: is het een teamsport?

Een opvallend bericht dus in de krant: de sfeer in Team JustLease is danig bekoeld. Reden: het botert niet tussen meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst en jonkie Antoinette de Jong. Wüst neemt haar teamgenoot kwalijk dat ze een botsing veroorzaakte tijdens een training. De Jong suggereert dat Wüst het vooral moeilijk vindt om de jonge garde te zien komen.

Reden dus voor Patrick om eens aan Erben te vragen: is dat schaatsen nu wel echt een teamsport? Jazeker, vindt Erben, je hebt elkaar keihard nodig om het beste uit jezelf te halen.

Daarnaast wilde Patrick Erben eens verrassen door al het schaatsen dit weekend te volgen. Maar Erben had natuurlijk nóg meer gezien en als Patrick hem dus vraagt wat nu echt het allermooiste was dit weekend op het ijs, dan heeft Erben een opvallend antwoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Erben Wennemars en Patrick Lodiers bespreken elke maandag het sportweekend in De Nieuws BV.

Ster advertentie
Ster advertentie