Opinie & Commentaar
BNNVARA

VVD komt met stickeralbum: 'Het is de bodem, het bewijs dat de VVD geen idee heeft wat er op straat leeft'

foto: VVDfoto: VVD
  1. Nieuwschevron right
  2. VVD komt met stickeralbum: 'Het is de bodem, het bewijs dat de VVD geen idee heeft wat er op straat leeft'

Frenkie de Jong, Georginio Wijnaldum of Mark Rutte: spaar ze allemaal. Naast EK-plaatjes komt de VVD met een stickeralbum. "Niet in staat zijn om als grootste partij een regering te vormen, maar wel stickers laten maken van al die incapabele mensen", zegt Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV.

Video niet beschikbaar

Naast voetballers kun je ook plaatjes verzamelen van VVD'ers. Demissionair premier Rutte prijst het album in een video op o.a. TikTok aan. Marcel van Roosmalen verdenkt Mark Rutte ervan dat hij zelf ook spaart en ruilt met zijn liberale vrienden en van dat beeld van Rutte gebogen boven zijn sticker verzameling wordt Van Roosmalen verdrietig. "Je stelt je voor dat ze in de VVD-fractiekamer allemaal willekeurig een sticker op hun voorhoofd plakken en dat ze dan moeten raden wie ze zijn."

Van Roosmalen vraagt zich af, wie verzint zoiets? "Dan kijk je onbewust naar Thierry Aartsen, het kamerlid dat de polonaise, de bloemencorso’s en de volkse cultuur een warm hart toedraagt." Het stickeralbum is volgens Van Roosmalen het bewijs dat de VVD geen idee heeft wat er leeft op straat. "Natuurlijk houdt Rutte het album omhoog, hij zal er zelf geen actieve herinnering aan overhouden, maar wij wel."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie