Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Peter R. de Vries verdient het om in het zonnetje gezet te worden'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Peter R. de Vries verdient het om in het zonnetje gezet te worden'

Eerder dit jaar las Marcel van Roosmalen een column voor over Peter R. de Vries. Daar heeft hij spijt van: "Veel te negatief. Na deze week denk ik daar natuurlijk anders over. Peter R. de Vries is als een roos in de woestijn." In De Nieuws BV deelt de druktemaker zijn nieuwe inzichten.

Deze week zat Peter R. de Vries bij alle media rondom de zaak Nicky Verstappen. "Meer dan twintig jaar lang was hij er iedere week wel een keer mee bezig. Met het respect daarvoor kwam het inzicht: Peter R. de Vries heeft altijd gelijk, Peter R. de Vries is de beste, Peter R. de Vries verdient het om eens in het zonnetje gezet te worden."

Marcel heeft nog een idee: "Alle geruchtmakende zaken zijn in wezen door Peter R. de Vries opgelost. Waarom legt de politie niet alles standaard voor aan Peter? De politie maakt fouten, Peter zit nooit op het verkeerde spoor. Als Peter R. de Vries een scheet laat ruikt die wel lekker."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie