Geschiedenis
VPRO

Laatste uitzending OVT met presentatoren Jos Palm en Paul van der Gaag

foto: OVT
  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste uitzending OVT met presentatoren Jos Palm en Paul van der Gaag

Op zondag 26 maart presenteren Jos Palm en Paul van der Gaag voor het laatst OVT. Zij nemen afscheid van OVT als presentatoren, en om hen te eren neemt het radioprogramma feestelijk afscheid van hen met een bijzondere uitzending op die dag. Met historische en actuele onderwerpen zoals u van OVT gewend bent, maar ook met een hoekje voor de persoonlijke historische interesses van Jos en Paul.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor één keer zijn Jos Palm en Paul van der Gaag namelijk niet alleen de interviewers maar ook de geïnterviewden. In de twee uur durende uitzending delen de heren persoonlijke anekdotes over meer dan dertig jaar OVT. Presentatie ligt in handen van Laura Stek en Julie Blussé.

Paul van der Gaag (eindredacteur OVT): "Ik ben al vanaf het eerste seizoen bij OVT betrokken, al ruim 30 jaar. In die tijd is OVT een onmisbaar instituut op de radio geworden. Er ligt een stevig fundament en we laten een uitstekende redactie achter, waar ik alle vertrouwen in heb."

Jos Palm (presentator OVT): "Ik heb er menig traan om gelaten. Alleen al om de lieve collega’s en het programma straks in de steek te moeten laten. Maar er is een tijd van komen en gaan en zo gaat dat in het leven. En dat hoort ook zo. Niet getreurd. Onze presentatoren die u nu al kent, Julie Blussé en Laura Stek blijven de vertrouwde stemmen van OVT."

Luister hieronder naar de uitzending:

1e uur: dubbelgangers, Bibi Netanyahu, Taxioorlog, historische boeken, 26-03-2023 - OVT

2e uur: revival videotheek, Anton Constandse, columns, kind van Maria en Mao, 26-03-2023 - OVT

Niets missen van OVT?

Hou dan de website van OVT in de gaten, abonneer je op de podcast, of volg het programma via Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie