Cultuur & Media
KRO-NCRV

MAX-baas Slagter over aangifte André van Duin: 'Verschrikkelijk wat hem is overkomen'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. MAX-baas Slagter over aangifte André van Duin: 'Verschrikkelijk wat hem is overkomen'

"Het gaat goed met André van Duin", zegt Omroep Max-baas Jan Slagter bij Spraakmakers, na het nieuws over de aangifte die Van Duin zaterdag deed van afpersing. Slagter laat weten contact met hem te hebben en waar nodig te ondersteunen. "Het is verschrikkelijk wat hem is overkomen."

Jan Slagter over de aangifte van André van Duin

De zaak heeft geen gevolgen voor het tv-werk van zijn kijkcijferkanon. "Nee, dat absoluut niet." Hij komt binnenkort zelfs met een nieuw programma voor MAX. "En daar gaat hij ook gewoon promotie voor maken." Van Duin presenteert onder andere Heel Holland Bakt, dat dit weekend de finale beleefde.

Beschuldigd van 'iets'

Slagter kan verder inhoudelijk niet ingaan op de aangifte. Gisteren werd bekend dat Van Duin beschuldigd wordt van ‘iets’ en daarmee afgeperst zou worden. Wat dat iets is, is niet bekend. De presentator wordt in zijn aangifte bijgestaan door advocaten echtpaar Knoops: "Ze hebben het OM nu verzocht onderzoek te doen naar de zaak", zegt Slagter. "En zij doen ook het contact met de media."

Praat mee met Stand.nl in de Spraakmakers Community

Niet alleen luisteren, maar ook meepraten? In de Spraakmakers Community kun je reageren op de stelling en als je wil sturen we je als eerste een nieuwsbrief met de stelling. Tot 10.00 kun je ook bellen met het gratis telefoonnummer 0800-1101 Aanmelden kan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie