Cultuur & Media
AVROTROS

De hoogtepunten uit Humberto: special vanuit Carré

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. De hoogtepunten uit Humberto: special vanuit Carré

Deze week openen culturele instellingen in heel het land weer langzaam hun deuren. Hoe is de afgelopen tijd verlopen, en hoe ziet de toekomst voor de kunst- en cultuursector eruit? Alles kwam aan bod in een special van Humberto vanuit Koninklijk Theater Carré. Dit waren de hoogtepunten.

Uitzenden vanuit Carré gaat niet zomaar, en dus kijkt directeur Madeleine van der Zwaan toe. Zij vertelt hoe moeilijk de afgelopen tijd is geweest.

Directeur Madeleine van der Zwaan over heropening Carré

Video niet beschikbaar

Huub Stapel en Stien den Hollander (S10)

Natuurlijk zijn er ook artiesten aanwezig aan de tafel van Humberto. Huub Stapel schuift - als oude rot in het vak - aan, met aanstormend talent S10 (Stien den Hollander) aan zijn zijde. Ze hebben allebei niet zozeer het podium gemist, maar wel het reizen van en naar de theaters...

Huub Stapel en Stien den Hollander (S10) over de kunst van het optreden

Video niet beschikbaar

Guido Weijers trad voor meer 100 mensen op

Cabaretier Guido Weijers trad afgelopen week al voor meer dan 100 mensen op. Zijn oplossing: stapel gewoon verschillende terrassen op elkaar!

Guido Weijers omzeilt '30 man publiek'-regel

Video niet beschikbaar

Dwight Dissels live

Zanger Dwight Dissels maakte furore als Jezus in The Passion, en nu heeft hij een nieuwe single uit: 'Echte Nederlander'. Een bijzonder lied, zeker in een tijd van de protesten rondom #BlackLivesMatter. Met heus strijkkwartet en pianist staat hij naast Humberto op het podium.

Dwight Dissels actueler dan ooit met single 'Een echte Nederlander'

Video niet beschikbaar

Humberto in 3 minuten

En zoals je gewend bent, is er ook een samenvatting in 3 minuten. Voor als je wat minder tijd hebt.

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.

Ster advertentie
Ster advertentie