Binnenland

Phaedra Werkhoven gaat 'op-het-puntje-van-je-stoel-radio' maken

foto: Phaedra Werkhovenfoto: Phaedra Werkhoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Phaedra Werkhoven gaat 'op-het-puntje-van-je-stoel-radio' maken

Phaedra Werkhoven gaat Familytime presenteren op NPO Radio 1. Familytime is een talkshow waarin wekelijks drie gasten aanschuiven die praten over opvoeding en alles wat speelt in en rondom gezinnen. Een talkshow om te lachen, te informeren en te inspireren.

Opvoeding, onderwijs, kinderopvang, borstvoeding, cyberpesten, alcoholgebruik… kortom gedoe met kinderen. Het is altijd goed voor discussie. In deze serie van 6 uitzendingen wil Werkhoven alle thema’s aan de orde laten komen die bij veel ouders voor hoofdbrekens zorgen.

Werkhoven was jarenlang hoofdredacteur van het magazine Fabulous mama&family, en schreef een aantal boeken over opvoeding, waarvan de laatste Mama is ook maar een mens vorige maand verscheen. Daarnaast is ze regelmatig te horen als commentator op de radio, en zit ze als vaste commentator bij het EO-radioprogramma Dit is de Dag. Ook is ze op televisie een graag geziene gast en schrijft met regelmaat pittige opinieartikelen in onder meer het tijdschrift LINDA.

Op-het-puntje-van-je-stoel-radio

Phaedra kijkt erg uit naar deze serie. ''Het lijkt me geweldig om m’n eigen talkshow te kunnen doen over thema’s waar ik zelf midden in zit. Mijn doel is om 'op-het-puntje-van-je-stoel-radio' te maken. Ik wil dat mensen geboeid zijn, doordat ik gasten aan tafel weet te krijgen die samen met mij voor wat vuurwerk kunnen zorgen. Er is zoveel gemuts over het moederschap en er wordt zoveel gewezen naar Nederlandse ouders als er weer eens iets mis gaat in onze samenleving. Heerlijk om eens in een talkshow met goeie gasten met gestrekt been op al die thema’s in te gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de eerste aflevering, aankomende nacht van 04.00 uur tot 05.00 uur, zijn sportjournalist Henry Schut en schrijver/programmamaker Sarah Sluimer te gast. Je kunt na afloop de uitzending hier terugluisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie