Binnenland

Liefde zonder houdbaarheidsdatum: een herboren jeugdliefde na 40 jaar

BNNVARA
foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Liefde zonder houdbaarheidsdatum: een herboren jeugdliefde na 40 jaar

Kalverliefde. Moet je dat wel serieus nemen? Denk je nog wel eens terug aan dat ene vriendje of vriendinnetje uit je tienerjaren? Na 40 jaar kwam Jan Dols erachter dat zijn jeugdliefde toch de liefde van zijn leven is. Dus nu, na al die jaren zijn zij bij elkaar en vertelden ze hun verhaal bij De Nieuws BV.

Jan Dols(70) en Marie-Thérèse Dijkzeul(71) waren elkaars jeugdvlam. 40 jaar en een aantal huwelijken later vonden ze elkaar terug in de liefde. Met al die decennia aan liefdeservaring vroegen wij ze het hemd van het lijf. Dit zijn de belangrijkste tips die ze De Nieuws BV luisteraar gaven.

Meer dan veertig jaar geleden werden Jan en Marie-Thérèse smoorverliefd op elkaar. Ze gingen met elkaars families mee op vakantie en waren ook elkaars eerste seksuele ervaring. Toch ging hun relatie na drie jaar uit door het leeftijdsverschil. Jan ging studeren in Amsterdam, Marie-Thérèse in Tilburg. En toch vergaten ze elkaar nooit. En nu, na meer dan 40 jaar zijn ze weer samen, en even gelukkig (misschien wel gelukkiger) dan toen. Luister hier het gesprek en vergeet niet een zakdoekje te pakken, het eind zal je tot tranen roeren.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie