Binnenland

Dit mag je vandaag niet missen op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit mag je vandaag niet missen op NPO Radio 1

Elke werkdag vind je op deze pagina een artikel met een selectie van het beste dat vandaag op NPO Radio 1 te horen is. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere gasten, mooie reportages, groot nieuws en belangrijke sportwedstrijden. We kijken ook naar wat is geweest: wat is de moeite waard om terug te kijken of te luisteren?

Tips voor vandaag

Karin Bloemen
Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor andere begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt als ze met pensioen zijn. Karin Bloemen brengt met haar voorstelling 'Volle Bloei' een avond vol energie en inspiratie. In Langs de Lijn En Omstreken vertelt ze erover en treedt ze live op.

Lekker Vies
Vanavond is de finale van de wedstrijd Lekker Vies van Radio Mangiare; de hoogtepunten uit een jaar lang Lekker Vies. Te gast zijn onder meer Ronald Giphart en Yvette van Boven. Volg de finale vanavond om 19.00 uur op NPO Radio 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elis Ligtlee
Elis Ligtlee doet dit weekend niet mee aan de NK baanwielrennen in Apeldoorn. De olympisch kampioene op de keirin kampt nog altijd met knieproblemen en heeft moeten afzeggen. Vanmorgen is ze te gast bij het NOS Radio 1-Journaal en vertelt ze over haar blessure en haar afzegging.

En verder...

  • In Langs de Lijn En Omstreken live verslag van de eredivisiewedstrijd Willem II tegen SC Heerenveen. Andy Houtkamp doet vanaf 20.00 uur verslag.
  • In Nieuws & Co aandacht voor de Guerrilla Street Art actie die de stilte rondom eenzaamheid doorbreekt.

Alle programma's zijn onder voorbehoud. Kijk voor alle programma's en onderwerpen in de gids voor vandaag.

Gisteren gemist

Ze zijn slecht getraind, kunnen niet rijden, vechten graag en het is hun hobby om etnisch te profileren. Politieagenten krijgen nogal wat over zich heen de laatste maanden. De Facebook-post van de Brabantse agent Frank de Vetter, die dit vorige week aan de kaak stelde, maakte veel los. In De Nieuws BV vertellen Maarten Boeren, hoofdagent uit Hoorn en Marco Eradus, inspecteur uit Den Bosch over hun werk:

{quoteaudiofragment audio="254079" author="Maarten Boeren en Marco Eradus" caption="Het is alleen maar leuker geworden" }
Ster advertentie
Ster advertentie