appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Podcast #DeDag: Waarom Amerikanen het vertrouwen in de politiek opgeven

AFP/NOS
woensdag 16 mei 2018 | NOS | Redactie

Een op de vijf volwassen Amerikanen heeft nog vertrouwen in het politieke systeem. Twee derde vindt dat er rigoureuze veranderingen nodig zijn.

In De Dag behandelen we de vraag waarom het zo slecht is gesteld met het vertrouwen in de overheid. De Nederlandse onderzoeker Wouter Veenendaal ging op onderzoek uit.

In eigen land zoeken we antwoord op de vraag hoe goed het eigenlijk met ons gaat. Het Centraal Bureau voor de Statistiek komt vandaag voor het eerst met cijfers over de kwaliteit van leven. En het aantal aanmeldingen voor Koreastudies in Leiden is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Wat is er zo boeiend aan de opleiding Koreastudies?

Om dit Souncloud track te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
De Dag #73

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1