appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Serieuze gesprekken, mondkapjes en een bril & gulle luisteraars

NPO Radio 1
vrijdag 4 december 2020 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Dit waren de beste inzendingen van deze week:

1. Gepaste opmerking, of niet?

Als presentator deelt Jurgen regelmatig zelf ook zijn eigen anekdotes. Zo ook in een gesprek van de week. Al vond niet iedereen dat hét moment. Maar wat vond hij er zelf van?

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Mondkapjes

Met de mondkapjesplicht die deze week officieel inging, komen luisteraars met een bril regelmatig in de problemen. Beslagen glazen, wat doe je eraan? Gelukkig zijn er genoeg opties.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Gulle gevers

Een mooi aanbod na een bijzonder gesprek. Patiënten met kanker blijken niet op de lijst van kwetsbare personen te staan die gebruikt worden in de bepaling wie het coronavaccin eerder krijgt. Maar onder onze luisteraars blijken mensen best bereid om een stapje opzij te doen en de patiënten te helpen.

Dat was het weer deze week. Blijf reageren op de Radio 1-app, op Twitter met #r1jn of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot volgende week!

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1