appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Wat als de presentatoren in quarantaine moeten?

NPO Radio 1
vrijdag 11 september 2020 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

Dit waren de beste inzendingen van deze week:

1. Klik-klik-klik

Presentatoren: het zijn net mensen. Soms moeten Kirsten en Mark wel eens iets opzoeken tijdens de uitzending. Dat is natuurlijk te horen, al kan niet iedereen dat waarderen.

2. Al dat geTour

Niet iedereen is fan van de Tour de France en niet iedereen is te spreken over de hoeveelheid aandacht. Kan dat niet wat minder, vroeg Wilco.

3. Corona?

Het overkwam de presentatoren van Studio Brussel: door corona-besmettingen moesten ze in quarantaine. En dus werd de zender gevuld met muziek. Erik maakte zich zorgen over ons: hoe moet het als de presentatoren bij Radio 1 in quarantaine moeten? Wordt het dan ook een muziekfestival?

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1