appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Wat is 'stabiel', de Tour-tune en sportcollega's

NPO Radio 1
vrijdag 28 augustus 2020 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

Dit waren de beste inzendingen van deze week:

1. Stabiel?

Wat betekent het als de toestand van iemand 'stabiel' is? Luisteraar Rob vond het onduidelijk en dus vroegen we de professionele mening van huisarts Pieter Barnhoorn.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. De Tour-tune

Hij is inmiddels niet meer weg te denken: de Tour-tune waarmee de Tour de France op NPO Radio 1 ingeluid wordt. Maar hoe is die tune eigenlijk tot stand gekomen?

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Sportcollega's

Twee NOS'ers in de finale van de Slimste Mens vanavond, maar Jurgen wist niet precies waar een van hen zich bevindt. Gelukkig lette luisteraar Dick wel op.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1