appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Oud-Hollandse tegelwijsheid 'Vrouwen bloot, handel dood'

NPO Radio 1
vrijdag 26 juni 2020 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

Dit waren de beste inzendingen van deze week:

1. Een bijzonder spreekwoord

Verslaggever Jeroen Schutijser kent een oude tegelwijsheid, maar luisteraar Linda snapt niet precies wat hij daarmee bedoelde...

2. De bloemetjes en de bijtjes

De natuur heeft het zwaar, bleek van de week weer. Het wegennetwerk zorgt voor zoveel dode dieren dat sommige diersoorten inmiddels bedreigd zijn. Maar Simone leek daar niet erg mee te zitten, merkten luisteraars op.

3. De Kritiek van #JanPubliek mega-mix

Kiki Schippers maakte in het NPO Radio 2-programma Zomerspijkers een prachtig overzicht hoe Jan Publiek er volgens haar eruitziet. En dat moesten we natuurlijk zelf ook even bespreken.

Hele remix luisteren? Dat kan hier:

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1