appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Haar broodje vloog omhoog en ze rende door de kamer'

AVROTROS
vrijdag 17 april 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

In de nieuwe Humberto praat Humberto Tan met programmamaker en sportfanaat Frank Evenblij over het Eredivisie Shirt Festival. Daarnaast is ook hoofdredacteur van de Volkskrant, Pieter Klok, te gast. Hij schreef deze week een beschouwing over de economische crisis.

Door de huidige coronacrisis moeten merken, modellen en magazines improviseren. Hoofdredacteur van Glamour, Anke de Jong, vertelt hoe dat gaat. Misdaadverslaggever John van den Heuvel is er ook. Volgens hem is veiligheid juist nu een heel belangrijk thema, want criminelen starten na de crisis ook hun werk weer op.

Humberto in 3 minuten

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1