appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Geen Lowlands dit weekend: 'Er zit toch wel een gat in de zomer'

ANP
vrijdag 21 augustus 2020 | NOS | NTR | redactie

Als corona niet was geweest, zouden 60.000 mensen dit weekend helemaal uit hun dak gaan tijdens de 28ste editie van Lowlands. Ook Stephan Okhuijsen zou erbij zijn geweest. De 54-jarige muziekliefhebber heeft nog geen enkele editie gemist.

Geen Lowlands dit weekend: 'Er zit toch wel een gat in de zomer'

Okhuijsen baalt er flink van dat het muziekfestival niet doorgaat, vertelt hij in Nieuws en Co. "Er zit toch een gat in de zomer, zonder Lowlands. Het is toch iets waar ik ieder jaar naar uit kijk. En het is er nu gewoon niet."

Wat de Lowlands-fan vooral mist? "Het is een grote proeverij van muziek, waarbij je in verschillende tenten kunt proeven aan nieuwe en bestaande dingen. En dat in combinatie met een fijne sfeer en activiteiten, waarbij je je drie dagen lang op een soort tropisch eiland waant, je volledig ontspant en fijne contacten hebt."

Online

Gelukkig voor de fans is er dit jaar toch iets geregeld. Het festival is vanaf vandaag online te volgen en via NPO 3FM. Maar aan Okhuijsen is dat niet echt besteed, vertelt hij. "Om nou een heel weekend naar een scherm te staren en naar een stream te kijken: dat is niet te doen."

Geen Lowlands dit weekend: 'Er zit toch wel een gat in de zomer'

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1