appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Mark Rutte, be like Shaggy'

AVROTROS
vrijdag 24 juli 2020 | AVROTROS | Humberto

De overheid moet veel beter digitaliseren en daar moeten Nederlandse ict-bedrijven voor in aanmerking kunnen komen. Dat gebeurt nu niet, zegt Victor Knaap, CEO van MediaMonks. En het vandaag zouden de Olympische Spelen beginnen. Henry Schut en Lieke en Sanne Wevers zouden in Tokio zitten, maar zitten nu aan tafel bij Humberto Tan. Dat en veel meer: in 3 minuten! 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1