appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jan Publiek: moet je een accent afleren op de radio?

ANP
vrijdag 20 december 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen Jurgen en Elisabeth in het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deze week schakelde Jurgen moeiteloos over op het Drents bij een gesprek over dialecten. Marius vroeg zich af of presentatoren aan hun accent moeten werken als ze op de radio komen. 

En het was de week van "boomer". Tenminste, dat is het Woord van het Jaar. Maar daar zijn niet alle luisteraars het mee eens. Tenslotte: een klein geluksmomentje voor Elisabeth. Luisteraar Hans kwam haar tegen. De emotionele beelden hieronder.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1