appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jan Publiek: slurpgeluiden en een onbedoelde woordgrap

NPO Radio 1
vrijdag 13 december 2019 | NOS | Lars Mulitze

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even het nieuws uit. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen we vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

Vrijdag spraken we met correspondent Suse van Kleef, die deze week overuren draait vanwege de Britse parlementsverkiezingen. Mensen wilden weten of ze überhaupt nog wel aan slapen toekomt.

Luisteraar Friso merkte daarnaast op dat er woensdag iemand door de uitzending heen slurpte. Elisabeth dook daar eens diep in. Ze denkt wel te weten wie er achter die geluiden zat.

Verder ging het over presentatrice Amber Brantsen, die bijna - zonder dat ze het doorhad - een woordgrap over lijnen maakte. Het was een mooie aanleiding om eens uit te leggen waarom we toch altijd zeggen dat mensen 'aan de lijn' hangen.

Tot slot lossen we het mysterie rondom Jurgen van den Berg op, die er al een paar dagen niet is.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1