appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jan Publiek: waar staat Tim en wat is banzai?

NOS
vrijdag 25 oktober 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren in het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Banzai! Riep de Japanse premier bij de inhuldiging van de nieuwe keizer. Correspondent Kjeld Duits vertelt wat meer over die term. Elisabeth vraagt Tim de Wit vanaf welke plaats hij zijn televisiegesprekken doet. En een tandarts die zijn vinger afsnijdt om de verzekering op te lichten? Dat voorbeeld blijkt niet meer zo recent.

Verder: "Zo ongezellig en grauw." Madeleine vindt de inrichting van onze studio maar niets. Is daar iets aan te doen? Vraagt ze Jan en Winfried. En er waren vreemde klikjes te horen. Jan zocht uit waar die vandaan kwamen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1