appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Correspondenten in Nederland en burgemeester Fröhlich

NOS
vrijdag 11 oktober 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even het nieuws uit. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen we vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

Deze week nam Sander van Hoorn plaats bij ons in de studio. Bij de NOS vonden namelijk de jaarlijkse correspondentendagen plaats. Maar wat doen al die journalisten uit het buitenland hier en waar hebben ze het dan over?

Verder kregen we een interessante vraag over BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich en zijn aanstaande burgemeesterschap. En jullie wilden weten waarom Macau niet net als Hongkong de straat opgaat tegen China.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1