appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Ilse DeLange live in het NPO Radio 1 Tourcafé: 'Lange stukken door de polders, dat is niet aan mij besteed'

ANP
maandag 22 juli 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

En naast Milow is ook Ilse DeLange aanwezig in het NPO Radio 1 Tourcafé. Op deze tweede en laatste rustdag van de Tour de France komt ze, met haar band, het wielerpubliek vermaken.

Ilse DeLange - Gravel & Dust

"Heb je ook fietsbloed?", vraagt Radio Tour de France-presentator Gert van 't Hof aan Ilse DeLange. "Op en af", zegt ze. "Lange stukken door de polder is niet aan mij besteed. Maar in Nashville rij ik soms een heen en weer een rit van 50 kilometer. Dat had je niet verwacht hè!"

Ilse DeLange - New Amsterdam

Ilse DeLange - I'm Not So Tough

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Tour de France

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1