appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
STER Advertentie

Is het een wielrenner of een groot denker: kan 'ie fietsen?

De Nieuws BV
donderdag 12 juli 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Is het een wielrenner of een filosoof? Bert Wagendorp, columnist bij de Volkskrant, en Anneke Beerten, top-mountainbiker, nemen het tegen elkaar op in de quiz: Kan 'ie fietsen? 

Sommige wielrenners zijn filosofisch aangelegd. Uitspraken die zij prevelen zijn daarom niet altijd even goed van een groot denker te onderscheiden. Dus onze vraag is: is het een wielrenner of een groot denker? Oftewel: kan 'ie fietsen?

Anneke Beerten en Bert Wagendorp waren te gast in De Proloog, de wielertalkshow van De Nieuws BV. 

De Proloog

De Proloog is dé wielertalkshow van De Nieuws BV op NPO Radio 1. Elke dag tussen 13:00 en 14:00 schuiven er twee gasten aan, wordt het laatste nieuws van de Tour besproken, bellen we met Ramona Terpstra (de vrouw van Niki), werpen we een blik op de Giro Rosa en is er een bijdrage van Roelof van de Redactie in de rubriek 'Roef en Route'. Wil je niets missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook en abonneer je op de podcast!

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Tour de France

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1