appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 19 april

Het is te onduidelijk wat testevenementen opleveren

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Veel ophef dit weekend over de fieldlabevenementen die voor de komende maand gepland staan. Een petitie tegen de 538 Oranjedag in Breda werd meer dan 300.000 keer ondertekend. 

Een viertal ziekenhuisbestuurders, artsen en vier voorzitters van zorgverzekeraars stuurden een brief naar demissionair minister Hugo de Jonge waarin ze hun zorg uiten over het miljoenenbedrag dat naar de testevenementen gaat. 

Is het duidelijk genoeg wat de testevenementen precies opleveren? Of ontbreekt er een duidelijke onderzoeksvraag en zou het geld wat naar de testevenementen gaat beter in andere zaken geïnvesteerd kunnen worden?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1