appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

'Oranjevrouwen kanshebber op WK'

ANP Pro Shots
donderdag 7 juni 2018 | NOS | NOS Sport

Ze is er eindelijk weer bij, Tessel Middag. Door een zware blessure miste de voetbalster het zo succesvolle EK voor vrouwen in eigen land, maar nu is ze weer opgeroepen voor Oranje. "Toen de bondscoach belde met het nieuws, gaf dat wel een bijzonder gevoel. Ik had er gelijk weer zin in", vertelt Middag.

 

Middag ziet kansen voor Oranjevrouwen

Oranje speelt vrijdagavond tegen Noord-Ierland in de kwalificatie voor het WK. Die wedstrijd is te volgen via NPO Radio 1. Middag is daar dus bij en dat voelt voor haar als thuiskomen. Maar na de winst van het EK wil ook Middag een graantje meepikken van het succes van oranje: "Ik denk dat we het op WK een van de kanshebbers zijn. De toekomst van het Nederlandse vrouwenvoetbal ziet er heel rooskleurig uit en ik denk dat we hoge ogen kunnen gooien."

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1