appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #120: 'Blessure Van Dijk als een bom ingeslagen'

Pro Shots
maandag 19 oktober 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Jan Roelfs het voetbalweekend met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu.

#120 - 'Blessure Van Dijk is als een bom ingeslagen'

Met daarin aandacht voor de zware knieblessure die Virgil van Dijk dit weekend opliep in de derby tegen Everton. De verdediger van Liverpool moet worden geopereerd en is lange tijd uit de roulatie. "Dat is als een bom ingeslagen", zegt Grueter. "Het is verschrikkelijk nieuws voor Virgil zelf. En ook voor Liverpool en het Nederlands elftal is dit een groot drama."

Ook het debuut van Mario Götze, die meteen trefzeker was, bij PSV kwam aan bod. "Geweldig dat hij meteen een doelpunt maakt", vindt Elshoff.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1