appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #117: 'Oranje zonder Frenkie de Jong is kwetsbaar geheel'

ANP
donderdag 8 oktober 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Jeroen Stekelenburg met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks terug op de oefeninterland tussen Nederland en Mexico.

#117 - 'Oranje zonder Frenkie de Jong is een kwetsbaar geheel'

In een matige wedstrijd verloor Oranje bij het debuut van Frank de Boer als bondscoach met 1-0. "Het Nederlands elftal draait een stuk minder als Frenkie de Jong niet meedoet", concludeert Grueter. "Hij laat het team draaien. Zonder hem is het een kwetsbaar geheel."

Snoeks zag ook een positief punt. "Luuk de Jong is een van de weinige spelers die in vorm is. Hij doet waar hij voor is, namelijk doelpunten maken. Bij Sevilla is hij aan het scoren geslagen. Toen hij werd ingebracht kwam er gif in de ploeg. Het is plan B-voetbal, maar soms moet je daar plan A van maken."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1