appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #116: 'Als Feyenoord heel blijft, zijn ze titelkandidaat'

Pro Shots
maandag 5 oktober 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het knotsgekke voetbalweekend, met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu.

#116 - 'Als Feyenoord heel blijft, dan zijn ze titelkandidaat'

Feyenoord was de grote winnaar van de vierde speelronde. De ploeg van Dick Advocaat gaat de interlandperiode in als koploper. En daar zouden ze wel eens kunnen blijven staan, denkt Grueter. "Als Feyenoord weer langzaam groeit naar dat niveau van vorig jaar, ze blijven heel en naar de trainer luisteren, is Feyenoord echt een titelkandidaat."

Ajax ging het weekend in als koploper, maar verloor in Groningen met 1-0. Commentator Roelfs was bij die wedstrijd en was verbaasd. "Stroperig spel, geen combinaties. Een dikke onvoldoende."

Verder aandacht voor comeback van Sparta tegen AZ en het aanstaande debuut van Frank de Boer als bondscoach.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1