appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Messi dient bij Barcelona verzoek in om contract te ontbinden

PRO SHOTS
dinsdag 25 augustus 2020 | NOS | Redactie

Lionel Messi wil echt weg bij Barcelona. De Catalanen bevestigen dat ze van hun 33-jarige sterspeler een officieel verzoek hebben ontvangen waarin die om ontbinding van zijn contract vraagt.

Messi's contract loopt door tot en met medio 2021, maar hij heeft een clausule die hem in staat stelt om aan het eind van ieder seizoen te vertrekken. Barcelona stelt echter dat de Argentijn die clausule al in juni had moeten inschakelen. Vanwege de coronacrisis liep het seizoen langer door dan normaal en wellicht dat Messi, die al zijn hele loopbaan voor Barcelona uitkomt, de bijzondere omstandigheden gebruikt om alsnog een vertrek te forceren.

In Langs de Lijn en Omstreken ging Edwin Winkels in op het laatste nieuws rondom de sterspeler van Barcelona:

Edwin Winkels over vertrekwens Lionel Messi bij FC Barcelona
 

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1