appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Bureau Sport: 'We gunnen Jaap Stam een fantastische carrière'

Bureau Sport
vrijdag 22 mei 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport hebben een bizarre week achter de rug, met wedstrijden zonder publiek, sekspoppen op de tribune en een persoonsverwisseling van Jaap Stam."Zoals Luis Enrique zei: voetbal zonder publiek is als dansen met je eigen zus. Ik heb wel eens gedanst met m'n zus, daar werd ik ook niet vrolijk van", doelt Erik op de hervatting van de Bundesliga voor lege tribunes.

In Zuid-Korea had FC Seoul sekspoppen op de tribunes gezet bij gebrek aan publiek. "Dat vind ik echt debiel, maar het is wel ons voorland", voorspelt Erik.

Ondertussen presenteren clubs toch gewoon nieuwe trainers zoals Jaap Stam, die aan de slag gaat bij FC Cincinnati in de Verenigde Staten. "Ik hoop dat hij het daar goed doet. Ik gun Jaap een fantastische carrière", besluit Frank.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1