appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Lineth Beerensteyn is blij om weer te kunnen spelen

ANP
donderdag 21 mei 2020 | NOS | NOS Sport

Afgelopen weekend werd er door mannen weer gevoetbald in de Bundesliga, volgende week is het aan de vrouwen. De Fußball-Bundesliga der Frauen wordt vrijdag 29 mei hervat.

Lineth Beerensteyn is één van de Nederlandse speelsters die volgende week weer in actie komt. De 23-jarige aanvalster speelt bij Bayern München en speelt op zaterdag 30 mei tegen Hoffenheim.

Net als bij de mannen zijn er tal van voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo wordt het team in quarantaine gezet en is er geen publiek welkom. Bij Langs de Lijn en omstreken vertelt Lineth Beerensteyn over hoe ze uitkijkt naar de hervatting van de Bundesliga voor vrouwen:

Lineth Beerensteyn is blij om weer te kunnen spelen

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1