appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Dag
STER Advertentie

'Zeer onwaarschijnlijk dat eredivisie in huidige vorm wordt uitgespeeld'

ANP
maandag 23 maart 2020 | NOS | NOS Sport

De KNVB vergadert dinsdag met de koepelorganisaties van de eredivisie (ECV) en eerste divisie (CED) over het restant van het seizoen in het betaalde voetbal.

De KNVB, ECV en CED moeten dan een oplossing zien te vinden naar aanleiding van het opgerekte verbod op bijeenkomsten, dat maandagavond door de regering werd afgekondigd. Alle bijeenkomsten in Nederland zijn vanwege het coronavirus nu tot 1 juni verboden.

Utopie

Het lijkt een utopie om onder de huidige omstandigheden het professionele voetbalseizoen op reguliere wijze af te ronden. De KNVB meldde in een eerder stadium dat het wenselijk was om voor 30 juni alle amateurcompetities te hebben afgerond.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Mattijs Manders reageert in Langs de Lijn En Omstreken

"Het is zeer onwaarschijnlijk dat de competitie in z'n huidige vorm uitgespeeld wordt", reageert Eredivisie-directeur Mattijs Manders in Langs de Lijn En Omstreken.

"Dit gaat een andere aanpak vergen. Daar gaan we dinsdag met elkaar over praten."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1