appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: 1 op 1
STER Advertentie

Basketbalcompetitie stopt per direct, geen landskampioen

Orange Pictures
vrijdag 20 maart 2020 | NOS | NOS Sport

De Dutch Basketball League stopt dit seizoen. De competitie ligt stil vanwege de corona-crisis en volgens de organisatie en de clubs is het te lastig om het seizoen nog af te maken.

Het was een moeilijk besluit, zegt Ramses Braakman. Hij is voorzitter van de basketbalcompetitie. "Maar als er drie of vier weken niet wordt getraind, hebben we zeker zes weken nodig voordat we weer kunnen beginnen. Het lijkt ons verstandiger om definitief een punt achter dit seizoen te zetten."

De landstitel wordt niet vergeven. Koploper Landstede Hammers mag volgend seizoen de Champions League in.

Braakman: 'Verstandiger om er punt achter te zetten'

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1