appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Feyenoord gaat de Coolsingel niet halen.'

Bureau Sport
vrijdag 28 februari 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

Bureau Sport blikt vooruit op het sportweekend met Frank en invaller Wouter Bouwman naar het zeilen, de Eredivisie en baanwielrennen.

Zowel Wouter als Frank zijn erg enthousiast over het komende weekend. Allereerst is er Dorian vs. Kiran. Frank is voor Dorian: "Als een oud kampioen ouder wordt aan het eind van zijn carrière, hoop ik meer dat hij wint."

De mannen kijken ook uit naar de Eredivisie dit weekend, ondanks dat er maar één ploeg een beetje in vorm is: Feyenoord. "Onder Dickie. Het is ongelofelijk", aldus Wouter.

Als laatste is er het WK baanwielrennen. Volgens Frank gaat Nederland "iets van vijfentachtig medailles in de wacht slepen." "Ja", zegt Wouter, "als het nog doorgaat in Tokyo."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1