appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Voetbalpodcast #85: 'Als je zo op je gat ligt, is dit goed herstel van PSV'

ANP
dinsdag 11 februari 2020 | NOS | Redactie

Elke week blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. 

#85 - 'Als je zo op je gat ligt, is dit een goed herstel van PSV'

Het was door de storm een voetballoze zondag in het betaald voetbal. Arno Vermeulen heeft toch nog voldoende te bespreken. Hij wordt deze week in de voetbalpodcast bijgestaan door Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jan Roelfs.

Het is diepe crisis bij PSV, maar dit weekend was er een lichtpuntje met de 3-0 overwinning op Willem II. De commentatoren verbaasden zich over de 'heldenontvangst' die de spelers van PSV voor de wedstrijd kregen van de supporters.

Andy Houtkamp heeft zich eraan geërgerd. "Twee weken geleden wordt door diezelfde hoodies het stadion verbouwd." Jan Roelfs bekijkt het juist van de positieve kant. Hij denkt dat de spelersgroep zich gesterkt kan voelen door de actie. "PSV wint ook nog eens, en dat is het enige dat op dit moment telt. Als je zo op je gat ligt als PSV, vind ik dit een knap herstel."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Supporters steunen spelers en staf PSV voor duel met Willem II

Er wordt in de podcast ook gespeculeerd over de naam van de nieuwe trainer met wie de leiding van PSV in gesprek is. De commentatoren richten hun blik daarbij vooral op het buitenland, maar ook de huidige trainer van Sparta, Henk Fraser, wordt als een kandidaat gezien.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1