appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Verschrikkelijk als Barney meteen verliest op WK'

Bureau Sport
vrijdag 13 december 2019 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport blikken vooruit op een bijzonder sportweekend met speciale aandacht voor het WK darts en AZ-Ajax.Raymond van Barneveld komt zaterdagavond al in actie op het WK in Londen. Frank en Erik vrezen het ergste.

"Ik hoop dat hij de finale haalt, maar ik denk dat hij gewoon meteen in de eerste ronde verliest", aldus Erik. "Dat zou echt verschrikkelijk zijn", vult Frank aan.

Eredivisietopper

De topper tussen AZ en Ajax van zondag kan de competitie zomaar weer spannend maken. Erik denkt dat de Alkmaarders met 1-0 winnen.

Frank: "Dan zou het sprookje van Ajax dit seizoen wel over zijn, maar het kan ook zomaar dat ze zich oprichten en met 4-0 winnen."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1