appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Ten Hag na uitschakeling Ajax: 'Voorin missen we wel wat'

ANP
woensdag 11 december 2019 | NOS | Redactie

"Een frustrerende avond. We voeren onze speelwijze goed uit en creëren kansen. Dit is ontzettend bitter."

Ajax-trainer Erik ten Hag kon de eliminatie in de Champions League maar moeilijk bevatten. "We behalen tien punten, maar het zat lang niet altijd mee in deze groepsfase. Vanavond tegen Valencia ook niet. Het is zuur dat wij onze kansen niet benutten en met lege handen staan."

Ten Hag na uitschakeling Ajax: 'Voorin missen we wel wat'

Ten Hag stipte ook de absentie van de geblesseerden Quincy Promes en David Neres aan. "Met name voorin missen we wel wat. Dat is duidelijk."

Na de 0-1 nederlaag tegen de Spanjaarden moet Ajax nu verder in de Europa League. Zondag wacht de topper tegen AZ in de eredivisie. "We moeten deze uitschakeling verwerken en de rug rechten", aldus Ten Hag.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1