appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag
STER Advertentie

PSV stelt ook in Emmen teleur

Pro Shots
zondag 1 december 2019 | NOS | redactie

De sportieve malaise houdt aan voor PSV. Drie dagen na de Europese blamage in Lissabon speelde de ploeg van trainer Mark van Bommel teleurstellend met 1-1 gelijk bij FC Emmen.

Toen de Drentse storm was gaan liggen, opende Daniel Schwaab uit een corner de score. Glenn Bijl leek met een wereldgoal (boogbal bijna vanaf de middenlijn) de 1-1 te maken, maar de VAR greep in. Een sterk PSV miste daarna vier enorme kansen.

Na rust was er van het goede spel van PSV weinig meer over en Marko Kolar maakt snel de 1-1. PSV zocht wanhopig naar de winnende treffer, maar vond die niet en kwam ook nog een aantal keer goed weg.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1