Sport
NOS

Kom naar het NPO Radio 1 Tourcafé!

foto: NPO Radio 1
 1. Nieuwschevron right
 2. Kom naar het NPO Radio 1 Tourcafé!

De ideale plek om de Tour de France te volgen, opent deze zomer weer de deuren. Beleef de ronde van Frankrijk en Radio Tour de France (NOS) in het NPO Radio 1 Tourcafé. Van 16 tot en met 24 juli 2022 volg je de ontknoping van de ronde van Frankrijk in Beeld en Geluid in Hilversum. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan gratis aan via het onderstaande formulier! Je bent welkom op de datum die je zelf hebt aangegeven, tussen 13.00 uur en 18.30 uur.

Radio Tour de France (NOS) zendt iedere dag live uit vanuit de studio in het Tourcafé. Het is dé ontmoetingsplek voor de echte wielerfans die de Tour de France live willen meemaken, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar het ideale (gratis) uitje. Iedereen is welkom om tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk de magie van Radio Tour de France (NOS) samen van dichtbij te mee te maken.

Naast een kijkje achter de schermen bij hét radioprogramma over de Tour, volg je de etappe op grote schermen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ook zijn er live muziekoptredens en kan je de presentatoren van Radio Tour de France (NOS) ontmoeten.

Beeld en Geluid in Hilversum is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Wie het Tourcafé op de fiets bezoekt, krijgt een cadeautje en komt misschien wel in de uitzending van Radio Tour de France (NOS).

Live muziekoptredens

Bij Radio Tour de France hoort natuurlijk muziek. De volledige lijst met artiesten die langskomen in het NPO Radio 1 Tourcafé:

 • Zaterdag 16 juli: Engel & Paul de Munnik
 • Zondag 17 juli : Loïs Lane
 • Maandag 18 juli: VanVelzen en Wulf
 • Dinsdag 19 juli: Mell & Vintage Future
 • Woensdag 20 juli: Amazing Stroopwafels
 • Donderdag 21 juli: Nona
 • Vrijdag 22 juli: Krystl
 • Zaterdag 23 juli: Chef'Special
 • Zondag 24 juli: Rowwen Hèze en Leo Alkemade

Radio Tour de France

Het Tourcafé is geopend tijdens de ontknoping van de ronde van Frankrijk. Radio Tour de France (NOS) is er natuurlijk al vanaf de start op 1 juli. Doordeweeks hoor je Radio Tour de France (NOS) van 14.00 tot 18.30 uur en in het weekend van 14.00 tot 18.00 uur. De presentatie is in handen van Henry Schut en Robbert Meeder. Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman verslaan de etappe.

Radio Tour de France (NOS)

Radio Tour de France (NOS) hoor je vanaf 1 juli tot en met 24 juli op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie