appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Vertrekkende Sluiter is trots op Bertens

ANP
vrijdag 1 november 2019 | NOS | NOS Sport

Geen zuur gezicht bij Raemon Sluiter nu hij door Kiki Bertens aan de kant is gezet als coach. Sterker nog: Sluiter snapt de keuze heel goed en vindt het goed dat Bertens deze keuze maakt.

Tien maanden geleden straalde Raemon Sluiter nog bij het Sportgala als Coach van het Jaar, nu is hij door Kiki Bertens aan de kant gezet. "Ja, het kan snel gaan. Maar dat is inherent aan de job", laat de Rotterdammer weten.

Sluiter en Bertens zetten na de US Open hun samenwerking tijdelijk stop en die breuk werd twee weken geleden definitief tijdens een Facetime-gesprek. "Kiki zat toen al in China. Het was een goed gesprek, waarin we elkaar bedankt hebben voor de mooie tijd. De houdbaarheidsdatum is op."

Sluiter: 'Geen begrafenisstemming'

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1