appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen
STER Advertentie

'We kunnen nog zeven jaar genieten van Dumoulin'

Radio 1
maandag 7 oktober 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het sportweekend zit er weer op en dus is het tijd voor de kleine Sportcitatenquiz. Roelof de Vries en Erben Wennemars van BVSC nemen de opmerkelijkste opmerkingen uit de sportwereld door. Ze bespreken onder andere de toekomst van Tom Dumoulin, een basisplaats voor Donny van de Beek in Oranje en de crisis bij Manchester United.

"Liever niet op de gedwongen manier zoals bij mij, maar ik kan een sabbatical van een halfjaar iedereen aanraden." Dit was natuurlijk een uitspraak van Tom Dumoulin, vertelt Erben. "Hij heeft een halfjaar niks kunnen doen en even over alles kunnen nadenken. Ik vind het zo fijn dat Tom nog zeven jaar op het hoogste niveau wil wielrennen, dat is echt fantastisch. Hij moet volgend seizoen ook gewoon de Tour de France én de Olympische Spelen rijden." 

"Het is een prima speler, maar we hebben hem wat snel moeten brengen." Dit zei Juventus-trainer Maurizio Sarri over Matthijs de Ligt, die dit weekend niet voor het eerst heel ongelukkig speelde. "Hij is nog jong en moet rustig gebracht worden", vertelt Erben. "Hij kost wel 80 miljoen, maar dat maakt niet uit."  

Roelof en Erben sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Wat er misgaat? Werkelijk waar alles. Er zijn echt heel veel dingen die beter moeten. Ik weet even niet waar ik moet beginnen." Zei Manchester United-keeper David de Gea dit na het zoveelste verlies van United. Of was het de Chinese estafette-bondscoach over de wissel op het WK die helemaal in de soep liep. Stem op het juiste antwoord via Instagram!

Elke maandag tussen 13:30 en 14:00 hoor je Erben Wennemars in BVSC.

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1