appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
STER Advertentie

Erben Wennemars over het vertrek van Tom Dumoulin: 'Eindelijk, er is duidelijkheid!'

De Nieuws BV
maandag 19 augustus 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Roelof de Vries en Erben Wennemars zijn er weer klaar voor: de Kleine Sportcitatenquiz van BVSC. Heb jij een beetje opgelet dit weekend? Kijk de video, en test je kennis! 

De Kleine Sportcitatenquiz

De mannen beginnen met hét nieuws van de dag. Het vertrek van Tom Dumoulin bij Sunweb. Een van de redenen van zijn vertrek? "Ik kon niet meer het uiterste uit mezelf halen en we konden elkaar ook niet meer beter maken", zei Dumoulin in een interview met de NOS. Erben is duidelijk: "Eindelijk, er is duidelijkheid!".

Schijterig verdedigen

Dan is er nog een kijkersvraag. Een uitspraak van een trainer die dit weekend heeft verloren met zijn ploeg. Waar dat aan lag? Volgens de trainer zelf door een schijterige verdediging. Maar ondanks het verlies, moet Erben nog wel even kwijt dat het een goede trainer is. Weet jij over wie het gaat? Doe mee op de Instagram van De Nieuws BV.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1